Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szolgáltatások

Ingyenes szaktanácsadás

Munkatársaink fontosnak tartják, hogy vásárlóinkat a dísznövények, cserjék, szobanövények megvásárlásán túl hasznos tanácsokkal lássák el arra vonatkozóan, hogy az általuk választott növény milyen ápolás, gondozás mellett marad a legtovább otthonuk, kertjük, irodájuk dísze.

Díjtalan szaktanácsadással személyesen vagy akár telefonon is szívesen segítünk!

 

Ajándékutalvány

Nem tudja, hogy melyik növény lenne a legjobb ajándék? Ha nem sikerül választani és bizonytalan, egyszerű, de mégis elegáns megoldást nyújt a kertészetünkben megvásárolható vásárlási utalvány. Értékét Ön határozza meg!

Vásárlási utalványt az interneten keresztül is rendelhet különféle címletekben!

Vásárlási utalvány, ajándékutalvány az Ön igényei szerint!

 

Növénykölcsönzés

Esküvőre, bálokra, jótékonysági rendezvényekre, fesztiválokra, színházi előadásokra, céges rendezvényekre, díjátadó ünnepségekre, táncversenyekre, tehetségkutatókra, kiállításokra, zenés-táncos rendezvényekre vagy bármilyen alkalomra lehetőséget biztosítunk növénykölcsönzésre.

A kölcsönzés díja a fogyasztói áron számolt érték 10%-a /nap, tehát egy 100.000 Ft értékű növény kaspóval történő kölcsönzése egy napra mindössze 10.000 Ft.

A kertészeteinkben található szinte valamennyi növény -a tujáktól a pálmákon át a leanderekig- kölcsönözhető, akár kiegészítőkkel együtt.

A kölcsönzési díj minimuma: 5.000 Ft.

Segítünk kiválasztani a helyszínhez és az alkalomhoz illő növényeket. A növényekhez igény szerint kaspó is kölcsönözhető.

Kérje egyedi ajánlatunkat munkatársunktól!

 

Ingyenes növénybeültetés

A nálunk vásárolt növényeket kertészeteinkben ingyen beültetjük! Akár otthonról hozza, akár nálunk szerzi be a virágcserepet, balkonládát, mi szakszerűen beültetjük. Igény szerint a kiválasztott növényt az ültetés során tápanyaggal is ellátjuk az Ön kényelme érdekében.

Ingyenes beültetési ajánlatunk csak lakossági vásárlóink részére, háztartási mennyiségben érvényes.

További információ szombathelyi vagy soproni kertészetünkben.

 

Kerttervezés, kertépítés

Vannak olyan munkálatok a kertben, amit nem biztos, hogy van időnk-kedvünk elvégezni, esetleg jobbnak látjuk, ha szakemberre bízzuk. Ilyen lehet egy sövény létrehozása, fásítás, parkosítás stb. Erre is kínálunk megoldást!

Bízza a kert megtervezését szakemberre! Vegye igénybe kerttervező és kertépítő partnereink szolgáltatásait.

Érdeklődjön  árudánkban.

 

Örökzöld Törzsvásárlói kártya

50 ezer Ft feletti vásárlást követően jogosulttá válik törzsvásárlói kártyánkra, mely 10% kedvezményt biztosít Önnek elkövetkező vásárlásai alkalmával. Kedvezmények nem vonhatók össze. Kártya visszavonásig érvényes.

 

Házhozszállítás

Szombathely területén 50 ezer Ft feletti vásárlás esetén ingyen kiszállítjuk a vásárolt növényt! Feltételeiről, részleteiről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál! Az Elérhetőségek menüpont alatt felveheti velünk a kapcsolatot.

A webshopunkon keresztül leadott rendelések kiszállítását a GLS Hungary Kft végzi. 2023. április 1 után kiszállított rendelések esetén a szállítási költségeink az alábbiakra változnak: 20 kg-ig 5900 Ft, 40 kg-ig 6900 Ft. További részleteket itt találhat.

Új bankkártyás fizetési lehetőség a GLS által szállított csomagoknál.

A csomag kiszállításakor már nem csak készpénzzel vagy előre utalással lehet fizetni. Új elemként megjelent a bankkártyás fizetési lehetőség is.

 

Vas Megye Kártya - kedvezményes vásárlás

Amennyiben rendelkezik Vas Megye Kártyával, 5% kedvezményt biztosítunk minden -nem akciós- termékünkre.

 

Bankkártyás fizetés

Nálunk bankkártyával is fizethet.

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron,

 

Ingyenes internetkapcsolat

Szombathelyi kertészetünkben ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot hoztunk létre vásárlóink kényelme érdekében. A WiFi bárki számára elérhető, a belépéshez szükséges jelszót kérje munkatársunktól!